Home
Mission - vision
Methods: Consultancy & Coaching
Teamcoaching
Coaching van managers
Communicatie- en conflictcoaching
Tools
Inhouse HR - ondersteuning
Cases
Verkoopstraining
Onze coaches
Info - Contact
Referenties
Onze coaches
Ann Lemaire: Personal Counsellor & Coach
  • Teamcoaching
  • Communicatie- en Conflictcoaching
  • Coaching van nieuwe leidinggevenden
Ann is van opleiding Bachelor in de Orthopedagogiek en Master in de Morele Begeleiding. Ze beschikt over heel wat expertise binnen de sociale sector. Ze startte haar carrière binnen een instelling voor volwassenen met een mentale handicap, en nam er heel snel een leidinggevende positie op zich. Ze werd verantwoordelijk voor twee divisies en werd lid van het Dagelijks Bestuur.

Haar werk in deze specifieke setting bracht haar een fijne expertise op vlak van communicatie.
Communicatie met mensen die op zich niet of heel moeilijk communiceren, maakt dat je dubbel alert wordt voor de invloed die je uitstuurt en hoe die gepercipieerd wordt door anderen. Ook het beheersen van conflictueuze situaties en agressie vraagt fijngevoeligheid en een 'down to earth approach.'

Deze ervaring, gecombineerd met de meer dan 10 jaar ervaring als leidinggevende, en de vele bijkomende opleidingen (oa Coaching van managers – Conflicthantering en mediation – Personnal Managment – Teamcoaching – Conflictcoaching – Coachend leidinggeven – … ) die Ann volgde maken haar tussenkomsten in bedrijven tot accurate interventies.

Ann werkt zowel vanuit het kantoor in Frankrijk als in België.


Patrick Taillaert: Personal Counsellor & Coach
  • Coachen van managers
  • Teamcoaching
  • Communicatie – en conflictcoaching
Patrick startte zijn carrière als Field Engineer / Computertechnicus om daarna gestaag op te klimmen tot bovenaan de ladder. Tot Country Service Manager, Technisch Directeur België-Luxemburg, verantwoordelijk voor de gehele service organisatie en Internationaal EMEA Project Consultant, binnen een Amerikaanse Global Company.
Deze loopbaan heeft hem met een enorm pakket aan kennis en ervaring beloond.
Peoplemanagement, changemanagement door de vele fusies en reorganisaties tijdens zijn carrière, situationeel leidinggeven, conflicthantering en open communicatie, functieomschrijvingen, persoonlijk ontwikkelingsplan, het evaluatie en functioneringsproces, zijn maar enkele van de competenties die hem vertrouwd zijn.

In 2004 besliste Patrick om alle opgedane ervaring, zowel op persoonlijk als op professioneel vlak, in te zetten om andere mensen individueel of in groep te motiveren, te ondersteunen, te "coachen" en te adviseren. Daarbij heeft hij zichzelf intens verdiept in algemene-, sociale- en ontwikkelingspsychologie, en deze kennis verder onderbouwd met management- en coachingmodellen, en accenten uit andere technieken zoals NLP en Troaching, "type" profielen, etc.

Patrick brengt via dit traject dan ook heel wat concrete, no-nonsense expertise met zich mee.
 
20, Rue du Puits Grenet - Soisy Sous Montmorency - France | Houtemstraat 31 - Beauvoorde Belgique | Tél 0033 688 13 47 98 - 0032 494 72 81 55